Λίγκα σε Βασιλειάδη: Παράνομη η αλλαγή κανονισμών, αναθεωρήστε τη στάση σας!

Print Friendly, PDF & Email

H Super League, όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το SoccerPlus, ήταν αντίθετη με την απόφαση Βασιλειάδη λόγω των ρητρών της NOVA, που θα πληρώσουν οι ΠΑΕ.

Η διαφωνία της εκφράστηκε και στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του προέδρου της Γ. Στράτου.

Όμως η Super League έστειλε και επιστολή στον υφυπουργό χαρακτηρίζοντας «ακατανόητη» την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος και λέγοντας ότι η «αλλαγή θεσμικού πλαισίου» που ζητεί ο υπουργός, όσον αφορά τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου είναι παράνομη αφού δεν μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ακολουθεί η επιστολή της Super League στον Βασιλειάδη:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και δυσφορία, λάβαμε γνώση της απόφασής σας περί επ’ αόριστον διακοπής του πρωταθλήματος, στην οποία αναφέρεστε τεκμηριώνοντάς τη στην ανάγκη θέσπισης ενός νέου πλαισίου κανόνων.

Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο και την ιδιότητά σας, δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας.

Δεν κατανοούμε γιατί πρέπει επεισόδια σε έναν μόνο αγώνα, στα οποία δεν συμμετείχαν οι φίλαθλοι να οδηγήσει στην εν γένει διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι να υφίσταται σοβαρή διακινδύνευση για την επίπτωση δυσμενέστατων ς έγραψε οικονομικών συνεπειών εις βάρος όλων των ΠΑΕ και να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος για την εκπλήρωση των οικονομικών κριτηρίων αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Να διακυβεύεται η δυνατότητα ομαλής ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, λόγω των στενών χρονικών ορίων που θέτει η FIFA, ενόψει Μουντιάλ.

Δεν κατανοούμε τι εξυπηρετεί η διακοπή, όταν υπάρχει σαφές νομικό πλαίσιο για την τιμωρία τέτοιων περιστατικών.
Δεν κατανοούμε πώς είναι δυνατόν, να εκτιμάται εκ μέρους σας, εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, να αλλάξουν οι κανονισμοί και να θεσπιστούν νέοι, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο και είναι χρονικά αδύνατον.

Παρακαλούμε να αναθεωρήσετε τη στάση σας και να προβείτε στην άμεση ανάκληση της απόφασής σας.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή