Συνάντηση με την ΚΕΔ για να μην γίνει η αποχή και στο βάθος… ξένοι διαιτητές

Print Friendly, PDF & Email

Τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ που έχει οριστεί για το διήμερο 4-5/1 θα ζητήσει αντιπροσωπεία της Super League 1 από την ΚΕΔ, σε συνάντηση που θα ζητήσει, στην οποία δεν αποκλείεται να κληθεί και αντιπροσωπεία ων διαιτητών της πρώτης κατηγορίας, και αν οι Έλληνες διαιτητές επιμείνουν στις θέσεις τους δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση για κλήση ξένων διαιτητών για όλους τους αγώνες.

Ο Συνεταιρισμός στη συνεδρίαση  του ΔΣ της Δευτέρας 30/12 αποφάσισε αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενη από τους Μηνά Λυσάνδρου (πρόεδρο), Ηλία Πουρσανίδη (ΟΦΗ) και Γιώργο Μποροβήλο (Αστέρας).

Από το Δ.Σ. απουσίαζαν ο Ολυμπιακός και η Λαμία, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν οποιαδήποτε κουβέντα αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Όσον αφορά τις μηνύσεις προς τους διαιτητές, ο Βόλος ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από τη δική του πλευρά, αλλά από εκείνη του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου προς τους διαιτητές του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός.

Η ΑΕΛ τόνιζε πως δεν προτίθεται να αποσύρει τη μήνυση που έχει γίνει στο διαιτητή Κομίνη για τον αγώνα ΑΕΛ – ΟΦΗ ενώ από τη μεριά του ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο μετέφερε ότι οι μηνύσεις δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον Σάββα Θεοδωρίδη στους διαιτητές του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός Πειραιώς.

Για “μπάχαλο άνευ προηγουμένου” έκανε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: “Σας λέω κατηγορηματικά ότι θα κάνουμε κάθε ενέργεια έτσι ώστε να έχουμε αγωνιστική”.

Την πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, που τάχθηκε εναντίον της τακτικής των μηνύσεων που φέρουν στο στόχαστρο τους Έλληνες διαιτητές, κάνοντας ξεκάθαρο πως επιθυμεί να συνεχιστούν κανονικά οι αγωνιστικές, όπως έχουν οριστεί βάσει του προγράμματος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή