Συλαϊδόπουλος: “Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού” – Αποδοκιμασίες και ύβρεις κατά παικτών και διοίκησης (vid)

Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

Οι λίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδοκίμασαν έντονα τον υπηρεσιακό τεχνικό των “πράσινων”, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Nova, αλλά και τους παίκτες όταν αποχωρούσαν από τη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη συντριβή με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, αποτέλεσμα που προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον του Συλαϊδόπουλου ακόμη και με ύβρεις.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού πάντως, παρέμεινε ψύχραιμος και μετά τις δηλώσεις αποχώρησε στα αποδυτήρια χωρίς να δώσει συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
“Μια πολύ άσχημη χρονιά τελειώνει με τον χειρότερο τρόπο. Ένα συγνώμη στον κόσμο, τίποτα άλλο. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το σκορ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ζητάμε μόνο συγνώμη στον κόσμο”.

Λίγο αργότερα, περίπου 30 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και “έκραξαν” τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους, ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Η διακριτική παρουσία της αστυνομίας διασφάλισε την τάξη και την ομαλή αποχώρηση των ποδοσφαιριστών του “τριφυλλιού”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή