Σύλλογος… φάντασμα από την Καρδίτσα έκανε την καταγγελία κατά της ΑΕΚ – Τι απαντούν ΕΠΟ και ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ  αναζητούν στοιχεία για την εις βάρος της καταγγελία από την «Ενωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας» και καταλήγουν στο ότι πρόκειται για “σύλλογο… φάντασμα”, ενώ την καταγγελία δεν την υπογράφει κανένα φυσικό πρόσωπο.

Στο μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν υπάρχει κανένας σύλλογος με αυτή την επωνυμία, ούτε αντίστοιχη εγγραφή στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ, ούτε στην Καρδίτσα δραστηριοποιείται σύλλογος με αυτήν την ονομασία και με γνωστά στην πόλη πρόσωπα.

Αυτό το επιβεβαίωσε η ΕΠΣ Καρδίτσας με επίσημη απάντησή της προς την ΑΕΚ, την οποία συνυπογράφουν ο πρόεδρος της Ενωσης, Αλέξανδρος Σφήκας και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Κράνης: “Σε απάντηση στην ερώτησή σας, σας κάνουμε γνωστό ότι στη δύναμη της ΕΠΣ Καρδίτσας έως και σήμερα, δεν υφίσταται σωματείο με την επωνυμία «Κίνηση Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας»”.

Και η ΕΠΟ με τη σειρά της απάντησε σε σχετική ερώτηση διαβεβαιώνοντας πως δεν υφίσταται εγγεγραμμένο σωματείο με τη συγκεκριμένη επωνυμία: «Σε απάντηση του από 24.03.2021 (αριθμός πρωτοκόλλου. ΕΠΟ 5445/2021) εγγράφου σας και μετά τον ενδελεχή έλεγχο που διενεργήθηκε στο αρχείο των εγγεγραμμένων στο Μητρώο Σωματείων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, βεβαιώνεται ότι δεν υφίσταται εγγεγραμμένο σωματείο με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και κατά συνέπεια δεν αποτελεί μέλος της ΕΠΟ».

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, όλα αυτά αποτελούν αποδείξεις ότι πρόκειται για μια «στημένη» υπόθεση, γι’ αυτό και διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας».

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Η καταγγελία έγινε τον Ιούνιο του 2020.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας η ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας – “Μεθόδευση Αυγενάκη ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή