Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ: ”Ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται εργαζόμενοι για να πληγεί η ομοσπονδία”

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Με μηνύσεις για την στοχοποίηση υπαλλήλου της ΕΠΟ, αντιδρούν οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας, μετά από δημοσιεύματα «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ για την κόρη Παναγιώτη Δημητρίου, Δώρα, η οποία ως event manager του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, έλεγξε την καταλληλότητα του γηπέδου της Ριζούπολης.

Αναφορικά με το δημοσίευμα οι υπάλληλοι αναφέρουν ότι περιέχει ”ανυπόστατα στοιχεία” και τονίζουν ότι επιφυλάσσονται κατά παντός νόμιμου δικαιώματος τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας:

«Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα αθλητικού site το οποίο αναφέρεται ονομαστικά σε υπάλληλο της Ομοσπονδίας και µέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από το Δ.Σ. του ΣΥΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βάσει των αρμοδιοτήτων που τους έχουν εκχωρηθεί από την υπηρεσία. Φέρουν εις πέρας, ως οφείλουν, τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα µε τα καθήκοντα τα οποία απορρέουν από τα τμήματα στα οποία ανήκουν. Η κάθε εργασία, έχει ως τελικό αποδέκτη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία και λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις.

Θεωρούμε ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική και ηθική, να εμπλέκονται εργαζόμενοι σε δημοσιεύματα, τα οποία ως μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την Ομοσπονδία.

Tο τελευταίο δημοσίευμα είναι το πιο πρόσφατο από µια σειρά παρόμοιου τύπου, τα οποία περιέχουν ανυπόστατα στοιχεία, είναι μειωτικά και προσβλητικά και στοχοποιούν ανθρώπους οι οποίοι κάνουν απλώς τη δουλειά τους.

Ως εδώ και µη παρέκει!

Για αυτή την τελευταία περίπτωση, όπως και για κάθε παρόμοια ενέργεια από δω και στο εξής, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός µας.

Κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι θα θελήσουν να εμπλέξουν επώνυμα ή ανώνυμα εργαζόμενους-μέλη µας σε οπαδικά παιχνίδια, θα βρεθούν αντιμέτωποι µε τον ΣΥΕΠΟ στα ελληνικά δικαστήρια!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή