Σύστησε επιτροπή η ΕΠΟ για να διερευνήσει το δελτίο του Ντουρμισάι

Print Friendly, PDF & Email

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν η σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία θα διερευνήσει την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Σημειώνεται, ότι η ΕΠΟ για την έκδοση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι στον Αρη, τιμωρήθηκε από τη FIFA με πρόστιμο 470.000 ελβετικών φράγκων, διότι οι “κίτρινοι” αντιμετώπιζαν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για χρέη της παλιάς ΠΑΕ.

Στην ΕΠΟ, με αυτήν την κίνηση θέλουν να διερευνήσουν τυχόν ευθύνες σε ό,τι αφορά στο δελτίο του διεθνούς επιθετικού. Υπενθυμίζεται ότι μετά την αρχική έκδοση του δελτίου, ήρθε η ανάκλησή του από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών λόγω της τιμωρίας του Άρη, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τελικά τους “κίτρινους”.

Σε ό,τι αφορά στον Αρη, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε από τη FIFA με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου του 2021, για χρέη ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ της παλιάς ΠΑΕ, σε ποδοσφαιριστές που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αρη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή