Η αποκλειστική ευθύνη του Τερίμ για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και η ατάκα του μπάσκετ που πρέπει να γίνει οδηγός!

Print Friendly, PDF & Email

Η ήττα πραγματοποιήθηκε από τον ΠΑΟΚ με απόλυτη ευθύνη Τερίμ. Ακόμα και εγώ που δεν ξεχνώ το γεγονός πως όσα τρόπαια έχει ο Τερίμ, δεν θα τα φτάσουν ο Αλμέιδα, ο Λουτσέσκου και ο Μπεντιλίμπαρ μαζί, ούτε σε 100 ζωές. Την Κυριακή δεν άντεξα.

Και ειδικά η ατάκα για τα μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων ήταν φθηνή. Όχι γιατί δεν ήταν για παραπάνω καθυστερήσεις ο αγώνας, άνετα θα μπορούσε να δώσει 6 λεπτά καθυστερήσεων. Είναι φθηνή γιατί την δεδομένη χρονική στιγμή, με ψυχολογία στα τάρταρα και με παίκτη λιγότερο, πιο πιθανό ήταν να γινόταν το 1-4 παρά το 2-3.

Αξίζει να δείτε το πως χτύπησε το κεφάλι του ο Τάισον, όταν στο 92’ δεν κατάφερε να κάνει το 1-4…

Δεν θέλουν απλά τη νίκη, να σε εξωντόσουν θέλουν… Πρέπει να το καταλάβει αυτό ο Παναθηναϊκός και δεν το έχει καταλάβει.

Δεν τον ενδιαφέρει η ήττα από τον Άρη, τον έχει αφήσει πίσω του. Δεν τον ενδιαφέρει το περιστασιακό 1-4 του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα, είναι ακίνδυνος για το πρωτάθλημα.

Τον ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός, που τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, περνούσανε μήνες ατέλειωτοι, που τον έβλεπε μπροστά του στην βαθμολογία και του παίρνει και τα κύπελλα, από εκεί που νόμιζαν ότι είχαν ξεμπερδέψει μια και καλή.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι πήγαν να εμψυχώσουν την ομάδα για να γυρίσει στα χωριά της Μακεδονίας με το διπλό στην Αθήνα και να έχουν να λένε ότι νίκησαν τον Παναθηναϊκό!

Αντίθετα, ποτέ οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έχουν ζητήσει από την ομάδα τους, τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό δείχνει μια τεράστια διαφορά νοοτροπίας. Ο Πάοκ ούτε μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ούτε όμως θα ξαναγίνει αυτό που ήταν.

Ο ΠΑΟΚ που ερχόταν στο ΟΑΚΑ στα 80’s και δεν έφευγε αν το κοντέρ δεν έγραφε 5. Οπότε κάθε αγώνας με τον ΠΑΟΚ, θα έχει την αίσθηση ενός ντέρμπι δίχως αύριο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν μέχρι και οι καθαρίστριες στην Λεωφόρο…

Βέβαια βάζω στοίχημα ότι λίγους θα πείραζε η νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ αν υπήρχε ένας ιδιοκτήτης να τραβήξει αυτιά και να πει (ατάκα αλλά μπάσκετ) 5 στα 5 αυστηρά… Γιατί μόνο έτσι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει και θα γίνει φαβορί για το πρωτάθλημα.

Και επειδή την Τετάρτη υπάρχει νέο ντέρμπι στην Λεωφόρο, καλό είναι να μην αποθεώνουμε αυτό που χθες βρίζαμε. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ο Τερίμ αυτή την στιγμή δεν είναι ούτε πετυχημένος, ούτε αποτυχημένος.

Όμως αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει σκοπό να του προσφέρει ότι ζητήσει ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου (γιατί δεν κρύβει τα παράπονα του για την διαιτησία), τότε όχι μόνο αξίζει, όχι μόνο δικαιούται, αλλά επιβάλλεται να μείνει και τη νέα χρονιά και να φτιάξει τον Παναθηναϊκό, ακριβώς όπως τον ονειρεύεται αυτός, ακριβώς όπως ήταν οι ομάδες τους που είχαν μάθει μόνο να νικάνε ξανά και ξανά και ξανά…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή