Θρίλερ με τους πίνακες διαιτητών – Κατέβηκαν οι περσινοί, δεν αναρτήθηκαν οι νέοι – Ποια ονόματα ακούγονται

Print Friendly, PDF & Email

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δημοσιοποίηση από την ΕΠΟ των πινάκων διαιτησίας της περιόδου 2022 – 23.

Νωρίτερα οι πίνακες της περσινής περιόδου κατέβηκαν από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, όμως όσο περνούσε η ώρα και δεν γινόταν ανάρτηδη των νέων πινάκων, η πιάτσα άρχισε να βοά.

Σύμφωνα με όσα συζητούνται, αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, οι επιλογές του Κλάτενμπεργκ και ειδικότερα οι διαιτητές που αποφάσισε να ανεβάσει από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία δεν άρεσαν στο “αντι-Κλάτενμπεργκ” μέτωπο.

Οι διαιτητές αυτοί φέρεται να είναι οι Τσαγκαράκης (Χανίων), Μαλούτας (Ημαθίας), ανέβηκαν οι Βεργέτης (Αρκαδίας) και Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).

Υπόψηφιοι για άνοδο στην πρώτη κατηγορία φέρονται να είναι οι Βάτσιος, Πολυχρόνης, Βλάχος, Ματσούκας, Κατοίκος, Αντωνίου, Τακίδης, Πουλόπουλος, Φίτσας, Στάμος.

Επίσης λέγεται ότι ο Άγγλος απέρριψε πρόταση μείωσης του ορίου ηλικίας των παρατηρητών.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι, οι επιλογές του Κλάτενμπεργκ για τα μέλη της ερασιτεχνικής ΚΕΔ, αναρτήθηκαν με καθυστέρηση και ήταν διαφορετικές από αυτές που αρχικά συζητούνταν.

Πάντως, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, από την εποχή του Περέιρα αλλά και επί Κλάτενμπεργκ, οι πίνακες διαιτητών δεν επικυρώνονται από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Επί Περέϊρα η εκτελεστική επιτροπή λάμβανε γνώση για τους πίνακες λίγο πριν τη δημοσιοποίησή τους χωρίς να μπορεί να παρέμβει. Επί Κλάτενμπεργκ οι πίνακες αναρτούνταν χωρίς να λαμβάνει γνώση η εκτελεστική επιτροπή.

Όπως, άλλωστε, έγινε με το οργανόγραμμα του Α/C Φιλιππούση, το οποίο μοιράστηκε στους υπαλλήλους χωρίς να ενημερωθούν τα μέλη της εκτελεστικής.

Όταν τα μέλη της εκτελεστικής δεν έχουν (και δε θέλουν να έχουν) γνώμη για τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας, με τους οποίους συνεργάζονται καθημερινά στις επιτροπές και στα άλλα τμήματα για την υλοποίηση των στόχων της ομοδπονδίας, εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να έχουν για τους… διαιτητές.

Ο κανονισμός διαίτησίας αναφέρει ότι

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή