Τη Δευτέρα (17/8) θα πραγματοποιήσει η ΕΠΟ την κλήρωση για τις έδρες του μπαράζ Ξάνθη-Απόλλων

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την Πέμπτη (13/8) τις προσφυγές της Ξάνθης και του Απόλλωνα, επομένως το διπλό μπαράζ που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στη Super League 1 θα διεξαχθεί κανονικά.

Η ΕΠΟ έχει ορίσει τις δύο αναμετρήσεις για τις 22 και 29 Αυγούστου αντίστοιχα. Η μοναδική εκκρεμότητα αφορά τις έδρες, αφού θα πρέπει να γίνει κλήρωση για το ποια ομάδα θα παίξει γηπεδούχος στο πρώτο ματς και ποια στο δεύτερο.

Με σχετική της ανακοίνωση, η ΕΠΟ ενημερώνει ότι η κλήρωση για τις έδρες του διπλού μπαράζ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (17/8).

Αναλυτικά
“Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης που κατέκτησαν την 13η θέση στο πρωτάθλημα της SL 1 και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της SL 2 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 στις 10:30, στα γραφεία της ΕΠΟ. Η κλήρωση αφορά στους γηπεδούχους του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ήδη αποφασιστεί από την ΕΕ της Ε.Π.Ο (22 και 29.08.2020)”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή