Το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο φωτίζει τις βόλτες στην Πατριάρχου Ιωακείμ – Εγγυημένο έπαθλο 1,5 εκατ. ευρώ στον πρώτο νικητή της κλήρωσης της 27ης Δεκεμβρίου

Print Friendly, PDF & Email

 

Μεγάλα κέρδη, αλλά και εορταστικό κλίμα στην οδό Πατριάρχου Ιακωκείμ, φέρνει εφέτος τα Χριστούγεννα το Λαϊκό Λαχείο. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο που κληρώνει εγγυημένα κάθε χρόνο, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ, για πρώτη φορά εφέτος, μοιράζει και λάμψη σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας.

Η Πατριάρχου Ιωακείμ φωταγωγήθηκε από την Ελληνικά Λαχεία του ομίλου ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Στον εορταστικά φωτισμένο δρόμο, καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα βρίσκονται λαχειοπώλες, από τους οποίους ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί λαχνούς του Λαϊκού Λαχείου, που βρίσκεται στην καρδιά όλων, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Δείτε το βίντεο:

Στις 27 Δεκεμβρίου η ειδική χριστουγεννιάτικη κλήρωση

Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνουν ακόμη πιο λαμπερά, με την ειδική χριστουγεννιάτικη έκδοση του Λαϊκού Λαχείο, η οποία θα μοιράσει 1.500.000 ευρώ εγγυημένα στον πρώτο νικητή.

Οι χριστουγεννιάτικοι λαχνοί του Λαϊκού Λαχείου είναι ήδη διαθέσιμοι σε καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα και κοστίζουν όσο οι κανονικοί λαχνοί, δηλαδή 10 ευρώ η πεντάδα  και 2 ευρώ το τεμάχιο.

Εκτός από το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.500.000 ευρώ, το παιχνίδι θα κληρώσει:

  • 1.000 ευρώ στους λαχνούς που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές
  • 100 – 200 ευρώ στους 119 λαχνούς που προκύπτουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό κλήρωσης
  • 5 ευρώ σε όλους τους αριθμούς που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού

Η ειδική χριστουγεννιάτικη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2021, στις 19.00, και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή