“Τον Αύγουστο οι νέοι πίνακες διαιτητών – Υποψήφιοι για άνοδο Βλάχος και Τσιοφλίκη”

Print Friendly, PDF & Email

“Προς τα τέλη Ιουλίου δρομολογούνται οι εκλογές της ΕΠΟ και συγκεκριμένα στις 22 του μήνα.

Ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα είναι τα μπλοκ, αν θα υπάρχει ένας υποψήφιος (Γκαγκάτσης) ή θα προκύψει και δεύτερος μετά τη ρήξη στις σχέσεις ΑΕΚ – ΠΑΟΚ . Η όλη διαδικασία θα επηρεάσει και τους πίνακες διαιτησίας.

Δεν πρόκειται να βγουν από όποια ΚΕΔ και να υπάρχει, πριν εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Οπότε πάμε για αργότερα από πέρσι που είχαν ανακοινωθεί στις 20 Ιουλίου. Καλό Αύγουστο δηλαδή. Κάποιοι δεν θα πάνε διακοπές από το άγχος τους. 

Με τα έως τώρα δεδομένα, αν και είναι όλα ρευστά εξαιτίας των επικείμενων εκλογών στην Ομοσπονδία, πάμε για 3-4 αλλαγές στον πίνακα διαιτητών της Super League 1.

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Όπως επίσης και για τους αδύναμους «κρίκους» . Όπως και οτι ο Αντρέας Βλάχος πάντα με τα όσα ισχύουν σήμερα, είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη μια θέση που θα ανοίξει. Από εκεί και πέρα, η υπάρχουσα ΚΕΔ σκέφτεται ως 4η προσθήκη να ανεβάσει την Μάχη Τσιοφλίκη. Η οποία βραβεύθηκε ως η καλύτερη διαιτητής της Super League 2. Οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές πάντως. Είναι κάτι που έχει στο μυαλό της εδώ και πάρα πολύ καιρό η Επιτροπή Διαιτησίας.”

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή