Τσιάρτας: “Γλάστρες στην ΕΠΟ – Κάποιους βόλευε ο υποβιβασμός της ΑΕΚ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βασίλης Τσιάρτας σε συνέντευξη που έδωσε στους Betarades, είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πέρυσι ήταν να πάω στην Εθνική Νέων μέσω του συνεργάτη του Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος, όπως ξέρουν όλοι, κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία».

«Με απέφυγε ο Μπαλτάκος. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Μπροστινός είναι και αυτός. Τον έβαλαν εκεί πέρα αυτοί που θέλουν να ελέγχουν την ΕΠΟ με τον τρόπο τον δικό τους. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό».

«Σαφέστατη οδηγία της UEFA πως για να είναι κάποιος στην Εθνική θα πρέπει να έχει ή δίπλωμα τεχνικού διευθυντή ή UEFA PRO. Ο κύριος Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής στην Εθνική, δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και συνεχίζει στην Εθνική. Και όταν μπήκε ο κύριος Κωνσταντινίδης στην ΕΠΟ, δούλευε και ως μάνατζερ με γραφείο και στην Ελλάδα και στη Γερμανία».

«Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ είναι γλάστρες και μπροστινοί. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Στην ίδια συνέντευξη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανοίγει τον φάκελο ΑΕΚ αναφέροντας με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν λίγες εβδομάδες πριν από το Euro της Πορτογαλίας με την περίφημη επίθεση των οπαδών της Ένωσης στο αθλητικό κέντρο στους Θρακομακεδόνες. Εξηγεί με λεπτομέρειες γιατί χτυπήθηκαν ο Γιαννάκης Οκκάς και ο Μιχάλης Κασάπης, πως γλίτωσε κατά λάθος ο ίδιος «με κλείδωσε στα μπάνια ο Νίκος Πανταζής» και αναφέρει για πολλοστή φορά ως ηθικό αυτουργό τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Στα της ΑΕΚ κάνει λόγο και για τον υποβιβασμό της ομάδας το 2013 αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους που αυτή η εξέλιξη «τους βόλευε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή