Τσίκινης: Οι διαιτητές μεταξύ τους μιλάνε για την κατάντια που επικρατεί αυτή την στιγμή στη διαιτησία

Print Friendly, PDF & Email

Ο επί σειρά ετών διεθνής διαιτητής, ο Ηρακλής Τσίκινης κλήθηκε να σχολιάσει στο Metropolis 95,5, πως ο εν δυνάμει αρχιδιαιτητής, αντί να βρίσκεται στην Ελλάδα για να συντονίζει το έργο του, είναι στην πατρίδα του, καθώς εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος και έχει υποχρεώσεις έως και τον Δεκέμβριο.

Ο Ηρακλής Τσίκινης στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ήταν απόλυτος για την κατάσταση που επικρατεί. Και ως πρώην διαιτητής, εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του για όλα όσα συμβαίνουν.

Είπε μάλιστα: “Θα έδινα ως τίτλο, στο όλο θέμα που παρουσιάζετε στην εκπομπή σας με την απουσία του αρχιδιαιτητή από την Ελλάδα: “Το μυστήριο του Πίτερ Φρόϊντφελντ”. Είναι πολύ μεγάλο θέμα. Και αυτό τα λέει όλα. Έγιναν πολλά τραγελαφικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αντί να ορίζει ο Έλληνας από εδώ, ορίζει από το εξωτερικό ο νέος αρχιδιαιτητής. Είναι απίστευτο.

Στο τέλος, να μου το θυμηθείτε, με όλα όσα συμβαίνουν πως θα την πληρώσουν οι Έλληνες διαιτητές. Στο τέλος δεν θα υπάρχουν Έλληνες διαιτητές όχι μόνο για την Λίγκα, αλλά και για τις μικρότερες κατηγορίες. Με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Οι διαιτητές μεταξύ τους, μιλάνε για την κατάντια που επικρατεί αυτή την στιγμή. Λένε ξεκάθαρα πως έχουμε μία απαξίωση της διαιτησίας. Και μη χειρότερα να λέμε”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή