Τζαφέρης: “Διάβασα τα δημοσιεύματα, πρώτα γίνεσαι μέλος μίας διοίκησης”

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ο πρόεδρος της Ενωσης, Κλέαρχος Τζαφέρης, παραχώρησε δηλώσεις στον Φώτη Περιφάνη και στην ιστοσελίδα stoplekto.gr.

Ο κ. Τζαφέρης αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν και παράλληλα σχολίασε ορισμένα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΟ.

Σε απόδοση Soccerplus
Αρχικά ο κ. Τζαφέρης είπε:
«Εμείς λυπηθήκαμε ιδιαίτερα που διακόπηκε το πρωτάθλημα και τη γιορτή του κυπέλλου την κάναμε σε ένα γραφείο, όπου κληρώσαμε τον κυπελλούχο. Θέλουμε αυτά να μην ξανασυμβούν, να επανέλθουμε στην κανονικότητα, να δούμε φιλάθλους και ζωντάνια στα γήπεδα και μακάρι να βρεθούν εμβόλια και όλα τα κατάλληλα υγειονομικά πρωτόκολλα για να λειτουργήσει σωστά το πρωτάθλημα.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν έχει χρήματα και αυτό δεν βοηθάει τους παράγοντες να προσφέρουν. Ελπίζουμε λοιπόν να επανέλθουμε στην κανονικότητα και ευχόμαστε σε όλους, στις διοικήσεις, στους παίκτες, στους προπονητές, σε όσους μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους, ένα υγιές πρωτάθλημα και ένα υγιές κύπελλο».

Οσο για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο κ. Τζαφέρης προαλείφεται για πρόεδρος της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ τόνισε: «Κι εγώ τα διάβασα τα δημοσιεύματα, όμως για να πας κάπου πρέπει πρώτα να γίνεις μέλος μίας διοίκησης και μετά να δεις τι γίνεται. Αρα ακόμη εδώ δεν έχουμε βγει μέλη…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή