Τζακ ποτ 4,5 εκατ. ευρώ σήμερα στο ΤΖΟΚΕΡ και 100.000 ευρώ σε κάθε 5άρι – Συνολικά 36 τυχεροί της δεύτερης κατηγορίας έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ σε λιγότερο από ένα μήνα

Print Friendly, PDF & Email

Κάθε λόγο να συνεχίσουν να γιορτάζουν έχουν οι 36 τυχεροί παίκτες του νέου ΤΖΟΚΕΡ, οι οποίοι έχουν κερδίσει από 100.000 ευρώ ο καθένας στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού. Σε λιγότερο από ένα μήνα, το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει μοιράσει συνολικά 3,6 εκατ. ευρώ στους τυχερούς 5άρηδες, που αναδείχθηκαν στις τελευταίες 13 κληρώσεις.

Στην σημερινή κλήρωση, το νέο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει στους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 4,5 εκατ. ευρώ, ύστερα από 9 συνεχόμενα τζακ ποτ που έχουν σημειωθεί σε ισάριθμες κληρώσεις. Παράλληλα, οι παίκτες διεκδικούν έπαθλα των 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία, όπως και σε κάθε κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης, στις 22:00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του opaponline.gr να λήγει μισή ώρα νωρίτερα. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Γιάννης Καλιακμάνης, υπεύθυνος τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Τυχεροί 5άρηδες σε όλη την Ελλάδα

Από όλη την Ελλάδα είναι οι 36 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του ΤΖΟΚΕΡ που έχουν κερδίσει τα  έπαθλα των 100.000 ευρώ, από τις 10 Δεκεμβρίου που άρχισαν οι  κληρώσεις του ανανεωμένου παιχνιδιού. Τα τυχερά δελτία παίχθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Αττική, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη, Μεσολόγγι, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Θήβα, Πάτρα, Σπάρτη, Ρόδο, Κιλκίς, Μεγαλόπολη και Κύπρο, ενώ δύο παίκτες συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Γιάννης Σιώμος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα

Παράλληλα, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ένας μεγάλος νικητής κέρδισε σχεδόν 2,7 εκατ. ευρώ. στην πρώτη κατηγορία.

Σταύρος Αθανασόπουλος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Βουλιαγμένη

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή