ΤΖΟΚΕΡ και από το σπίτι για 2.222.222 ευρώ – Διαδικτυακή συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ

Print Friendly, PDF & Email

Ο αριθμός «2» πρωταγωνιστεί στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, η οποία αναμένεται να μοιράσει 2.222.222 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να καταθέσουν το δελτίο τους ακόμη και από το σπίτι τους, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Στην κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί στις 22:00, θα συμμετάσχουν όλα τα δελτία που θα κατατεθούν έως τις 21:30. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, στο tzoker.gr και στο tzoker app.

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από τον καναπέ σας

Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet μπορείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από το σπίτι, μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (δωρεάν από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android).

Πριν από την πρώτη διαδικτυακή συμμετοχή στο παιχνίδι, χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στο tzoker.gr ή στο tzoker app και να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μέσω του οποίου θα καταθέτετε τα δελτία σας με λίγα κλικ.

Επιπλέον, στο ΤΖΟΚΕΡ online είναι διαθέσιμα τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, τα οποία  δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή