Τζώρτζογλου: “Να πω ένα ευχαριστώ στον Υφυπουργό, έκανε ένα σημαντικό βήμα “

Print Friendly, PDF & Email

“Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου είναι συνήθως στις ομιλίες του «πύρινος» για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όμως σήμερα (σ.σ. στη συνάντηση της ΕΠΣ Ηρακλείου με τα σωματεία) αναγνώρισε ότι με το να κάνει ένα βήμα πίσω για το Μητρώο, θα μπορέσουν οι ομάδες να επιστρέφουν στα γήπεδα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τζώρτζογλου: «Θα πρέπει να παραδεχτούμε όλοι ότι έκανε ένα βήμα πίσω ο Λευτέρης Αυγενάκης, μπορεί να είναι μισό, αλλά είναι βήμα πίσω, με την τροπολογία που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα, ένα σωματείο που έχει αθλητική αναγνώριση με απλή αίτηση να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αυτό για μένα είναι ένα σημαντικό βήμα, να πω ένα ευχαριστώ στον Υφυπουργό γι’ αυτό το μισό βήμα που έκανε πίσω. Αυτό όμως σημαίνει ότι εμείς όλοι που λέγαμε ότι δυσβάσταχτα-Γολγοθάς ο φάκελος για το Μητρώο, πλέον θα πρέπει άμεσα τα σωματεία, όσα δεν είναι να κάνουν αίτηση, είμαστε σε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό, δεν χρειάζεται να είναι ολοκληρωμένα αυτά τα προαπαιτούμενα που ζητούσε ο Υφυπουργός.

Με τη βοήθεια της ΕΠΣΗ και τη νομική βοήθεια του κ. Βαρδάκη, θα κάνουμε τις ενέργειες ούτως ώστε να μην μείνει κανένα σωματείο απ’ έξω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η Α1 ΕΠΣΗ είναι κομπλέ και θα έχουμε πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ κανονικά το σαββατοκύριακο ενώ στην Α2 ΕΠΣΗ υπάρχουν εκκρεμότητες και θα πρέπει να τις δούμε».

Πηγή: neakriti.gr

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή