Τζώρτζογλου: Παρωδία η συνέλευση της ΕΠΟ και ο αθλητικός νόμος

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κατά την ομιλία του στη ΓΣ της ΕΠΟ υποστήριξε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ τον Τάκη Μπαλτάκο.

Μιλάμε για μια συνέλευση παρωδία χωρίς να ευθύνεται η διοίκηση της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος που θα απαντήσει, ο πρόεδρος, ο αναπληρωτής πρόεδρος, ο ταμίας, δεν υπάρχουν. Άρα είναι μια παρωδία.

Το ποδόσφαιρο έχει κάνει βήματα αν και δεν είναι αυτά τα βήματα που θα περιμέναμε.

Μία πραγματικότητα ακόμη είναι η τοξικότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, αυτούς τους μαϊντανούς που βγαίνουν και πουλάνε εκδούλευση, αυτός ο απίστευτος τύπος που είναι υφυπουργός, αυτό που έγινε στο Ηράκλειο θα το πω μετά…

Αυτοί που πουλάνε εκδούλευση και μιλάω ευθέως στον Ολυμπιακό, είτε ο Αυγενάκης, είτε αυτός που βγαίνει και κάνεις μηνύσεις, θα κάνει μήνυση και στον covid που ήρθε στον πλανήτη.

Ποιος παθαίνει τη μεγαλύτερη ζημιά, η ΕΠΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ή μήπως ο Ολυμπιακός που πήρε δίκαια τα τελευταία πρωταθλήματα.

Ο Δημητρίου ήταν κακός, ο Γραμμένος, ο Ζαγοράκης που είναι και στο ίδιο κόμμα. Γιατί δεν έγινε συνάντηση με Ζαγοράκη, γιατί δεν ήρθε στον τελικό, γιατί μισεί το ποδόσφαιρο, θα ξεφύγω τώρα…

Πώς μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν η πολιτική ηγεσία δεν μιλάει με κανένα στη ΕΠΟ. Τα βάζει με ΕΠΟ, ΦΙΦΑ, Ενώσεις, έχει κάνει αυτή την παρωδία τον αθλητικό νόμο.

Έγιναν εκλογές στη Μεσσηνία, και ήρθε 5-4, φανταστείτε να ήταν 4-4. Θα βγάλει νόμο να εκλέγεται ο πρόεδρος με πέναλτι.

Στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου ο Αυγενάκης απειλούσε ότι αν βγει ο Τζώρτζογλου, ξεχάστε την βοήθεια, ξεχάστε τις υποσχέσεις και πήρε την απάντηση. 23-3 σωματεία υπέρ μου, 11-0 τα μέλη μου στο νέο διοικητικό συμβούλιο, 92% ο Τζώρτζογλου, 8% ο Αυγενάκης.

Για τη διαιτησία, πως γίνεται στο Ηράκλειο να έχουμε αξιολογημένο διαιτητή που έχει δύο χρόνια να παίξει σε τοπικό γήπεδο, να πάει σε μάθημα και ορίζεται σε παιχνίδια β’ εθνικής.

Θα ήθελα μία απάντηση στο θέμα μητρώου και στο τι θα γίνει με τον αθλητικό νόμο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή