Τζώρτζογλου: “Περίμενα τον Λευτέρη τον Αυγενάκη πιο δυνατό”!

Print Friendly, PDF & Email

Οι εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου εξελίχθηκαν σε θρίαμβο για το Νίκο Τζώρτζογλου και την παράταξη του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα, υπογράμμισε ότι δεν περίμενε αυτή την έκταση της νίκης, προσθέτοντας ότι περίμενε τον Λευτέρη Αυγενάκη πιο δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Δεν το περίμενα σίγουρα. Τουλάχιστον σε αυτό το ποσοστό. Περίμενα τον αντίπαλό μου πιο δυνατό, ήταν άξιος. Ευχαριστώ όλα τα σωματεία που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ανανεώσω τη θητεία μου για ακόμα 4 χρόνια. Περίμενα τον Λευτέρη τον Αυγενάκη πιο δυνατό. Δεν είχαμε βουλευτικές εκλογές, είχαμε εκλογές σε μία τοπική Ένωση.

Όταν έχεις 30% σύμφωνα με τα γκάλοπ, πρέπει να ανησυχείς, αλλά το 92% και το 11-0. Κοιτάζουμε μπροστά, ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και ευχαριστώ και αυτή την πυρηνική δύναμη, τον Πλούταρχο Κουτεντάκη.

Υπήρξαν λάθη από την πλευρά μας, δεν ήμουν ευχαριστημένος από κάποια μερίδα συμβούλων μας και για αυτό κάναμε αυτές τις νέες προσθήκες. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν βρισκόντουσαν στο ψηφοδέλτιο, αλλά θα βοηθήσουν μέσα από τις επιτροπές. Βεβαίως θα συνεργαστώ μαζί με τα άτομα που βρίσκονται στην αντίπαλη παράταξη».

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή