Τζώρτζογλου: “Σκέπτομαι να προσφύγω στο ΣτΕ – Ο Αυγενάκης θα κάνει αυτό που έκανε παλιότερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, που ανανέωσε για πέμπτη φορά τη θητεία του στην προεδρία της ΕΠΣ Ηρακλείου και μάλιστα συντρίβοντας την υποψηφιότητα που στήριζε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στη «Δίκη στο Open» και για ακόμη μια φορά δεν…. μέτρησε τα λόγια του.

«Ο Αυγενάκης έχει ξεφύγει από τα όρια και πρέπει να τον βγάλει από τη θέση του ο Μητσοτάκης. Θέλει να ελέγξει τις ομοσπονδίες τους δήμους, τις Περιφέρειες, είναι ένα χούι που έχει. Το ίδιο έκανε και στην Ενωση Ηρακλείου που προσπάθησε με ένα βίαιο τρόπο και με πρωτόγνωρες πιέσεις να την ελέγξει. Αυτό που έκανε ο απίθανος και περίεργος τύπος να καλεί τις διοικήσεις των ομάδων στο γραφείο του και να πιέζει και να εκβιάζει και να τους λέει αν τη Δευτέρα συνεχίσει να είναι πρόεδρος ο Τζώρτζογλου ξεχάστε τη βοήθεια και ξεχάστε τον Αυγενάκη, είναι πρωτόγνωρο. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας πρωθυπουργός που πρέπει να λύσει τόσα προβλήματα και έχει αυτόν τον τύπο. Προσπαθεί να ελέγξει κυρίως με τα χρήματα. Έδωσε ένα ποσό 15.000 έκτακτη επιχορήγηση σε ένα σωματείο για ένα διήμερο καμπ, επειδή έφερε τον Χατζηπαναγή.

Ο Υφυπουργός δεν είναι αποδεκτός και αυτό φάνηκε και από την εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣ Ηρακλείου. Η μεγάλη κόντρα μας προέρχεται επειδή από την πρώτη στιγμή αντιστάθηκα στο νόμο με το Μητρώο. Βέβαια για να πούμε την αλήθεια αυτός ήταν ένας νόμος του Σταύρου Κοντονή που μπήκε στη Βουλή το 2016 και το βρήκε ο κ. Αυγενάκης. Ημουν αντίθετος από τότε στα προαπαιτούμενα απέναντι στα σωματεία. Από τα 26 σωματεία που μπήκαν τα 20 είναι οικονομικά εύρωστα».

Για αυτό που ακούστηκε ότι η κόντρα προέκυψε επειδή δεν τον έκανε Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού ο Αυγενάκης:

«Ο Τζώρτζογλου δεν έχει ανάγκη, μπορεί να τα λέει ο Αυγενάκης ως ανέκδοτο για να γελάει κάποιος. Εγώ είμαι καλά εκεί που είμαι. Ο Αυγενάκης θέλει ανθρώπους να παίρνουν εντολές. Δεν έχω πρόβλημα με τις μηνύσεις. Ας μου κάνει καμιά μήνυση έχω συνηθίσει μηνύσεις από κάποιους γραφικούς τύπους».

Για τη συνάντηση Αυγενάκη με την UEFA και FIFA:

«Μίλησα με νομικούς για τις αποφάσεις υπέρ των Ενώσεων. Είμαι υπό σκέψη να προσφύγω στο ΣτΕ. 30 με 31 Μαΐου που πρέπει να γίνει συνάντηση Αυγενάκη με UEFA και FIFA ο Αυγενάκης θα κάνει αυτό που έκανε παλιότερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή