Βαρούχας για τη διαιτησία στο Βόλος – Ολυμπιακός: Σωστές όλες οι αποφάσεις , πλην ενός πέναλτι που δεν καταλογίστηκε (video)

Print Friendly, PDF & Email

 

Για τις επίμαχες φάσεις του επεισοδιακού παιχνιδιού ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 2-2, μίλησε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ 1.

Μεταξύ άλλων είπε οτι σωστά δόθηκε κόκκινη στον Ρέτσο και πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού στο 18΄μέσω επίσκοπησης της φάσης από τον Παπαπέτρου κατόπιν παρέμβασης του VAR.

Αντιθέτως δεν βρήκε πέναλτι στη φάση του Ελ Κααμπί λέγοντας οτι υπάρχει σωματική επαφή, αλλά όχι παράβαση για την εσχάτη των ποινών.

Έκρινε σωστό το πέναλτι πάνω στον Μπιανκόνε από την έξοδο του Κόστιτς στο 42′, αλλά και σωστή την αποβολή του Μύγα στις καθυστερήσεις του ημίχρονο «… γιατί υπάρχει υποσχόμενη επίθεση».

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε επίσης οτι υπάρχει πέναλτι για τους Πειραιώτες κατά την προσπάθεια για κεφαλιά του Ιμπόρα (στο 57′) «…καθώς υπάρχει χέρι» και θα έπρεπε, όπως είπε, να υπάρξει παρέμβαση του VAR.

Tέλος για τα δύο γκολ του Ολυμπιακού που δεν μέτρησαν ως οφσάιντ είπε ότι δεν αμφισβητεί τις γραμμές που μπάινουν από το VAR συντασσόμενος πλήρως με τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή