Βόλος: “Τρία σοβαρά λάθη του Μαλούτα αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ισοπαλία με 2-2 μέσα στην έδρα του με τον Ατρόμητο και εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του Μαλούτα, αφού, όπως αναφέρει, και τα τρία λάθη στα οποία υπέπεσε στο παιχνίδι ήταν όλα ενάντια στην ομάδα της Μαγνησίας.

Στην συνέχεια εξήγησε αναλυτικά ποιες είναι οι τρεις αυτές φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Σε ένα παιχνίδι όπου θα περιμέναμε μία ακριβοδίκαιη διαιτησία, ο διαιτητής Μαλούτας υπέπεσε σε τρία σοβαρά λάθη, όλα εις βάρος της ομάδας μας και τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο όταν αρνήθηκε πέναλτι πάνω στο Γκαρσία από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, υποδεικνύοντας λανθασμένα επιθετικό φάουλ.

Εν συνεχεία, στο 53ο λεπτό όταν τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Αντζιέλσκι για αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης πάνω στον Σιέλη. Μία περίπτωση όπου από τη στιγμή που υποδεικνύεται από τον διαιτητή θα έπρεπε να επιφέρει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Και τέλος, στο 85ο λεπτό δεν αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Καμαρά, ο οποίος μπροστά στα μάτια του μαρκάρει επικίνδυνα τον Γκλάβτσιτς, πατώντας τον αστράγαλο του.

Τρία σοβαρά λάθη από πλευράς διαιτητή, τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ήταν εσκεμμένα. Δεν παύει όμως να είναι λάθη, εις βάρος της ομάδας μας όπου αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα.».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή