Υπόθεση φερόμενης πολυιδιοκτησίας: Θα ζητήσει αναβολή η ΑΕΛ – Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ ΠΑΟΚ η Ξάνθη

Print Friendly, PDF & Email

Για τις 15.00 της Τετάρτης (9/12) έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με την ΑΕΛ να ενημερώνει την Τρίτη (8/12) ότι έχει κληθεί να πάρει μέρος ως διάδικος στη δίκη και ότι θα ζητήσει αναβολή.

Αναλυτικά:
“Πριν από λίγο μας επιδόθηκε κλήτευση, όπου καλούμεθα να συμμετάσχουμε ως διάδικοι στη δική περί της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία όπως προ ολίγου ενημερωθήκαμε θα αρχίσει αύριο στις 15:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υποθέσεως, διότι ο Πρόεδρος, ιδιοκτήτης και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπερασπίσεως στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Χανίων κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρότατα ποινικά αδικήματα”.

Από την πλευρά της η Ξάνθη κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων για την απόφαση της πολυιδιοκτησίας. Υπενθυμίζεται ότι το CAS έχει επιστρέψει την υπόθεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ με αίτημα να δικάσει την ουσία της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΩΡΑ 15:00

1) Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

2) Πρόσθετη παρέμβαση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ» ΥΠΕΡ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΤΑ 1) της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ, 2) της υπ΄αριθμ. 20/20 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, 3) των συμπερασμάτων περί παράβασης του άρθρου 69 παρ.9 και παρ. 12 ν.2725/1999 της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως διατυπώνονται στο από 27.1.2020 «Απόσπασμα Πρακτικού», 4) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 5) ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή