Έκρηξη σε συρμό στο Πάρσονς Γκριν στο Λονδίνο – Αναφορές για τραυματισμούς

Print Friendly, PDF & Email

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα έκρηξη έλαβε χώρα σε συρμό του μετρό στο Πάρσονς Γκριν στο Δυτικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί τραυματίες ενώ τα πρώτα στοιχεία από τις αρχές αναφέρουν πως η έκρηξη έχει προκληθεί από εμπρηστικό μηχανισμό.

Αυτόπτες μάρτυρες σημειώνουν πως τουλάχιστον 5 άτομα έχουν τραυματιστεί. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει διακοπή η κυκλοφορία και στις δυο κατευθύνσεις των συρμών.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου αναφέρει σε tweet της πως σπεύδει στο σημείο.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από επιβάτη στα social media δείχνει έναν φλεγόμενο κουβά εντός ενός βαγονιού χωρίς να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για τον εμπρηστικό μηχανισμό που χρησιμοποιήθηκε.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και πολλά ασθενοφόρα τα οποία προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες. Υπογραμμίζεται πως πλέον η βρετανική αστυνομία έχει αποκλείσει και την γύρω περιοχή από τον σταθμό και εκτρέπει την κίνηση από παρακαμπτήριες οδούς.

Σημειώνεται πως από την έκρηξη προκλήθηκε πανικός με αποτέλεσμα μία γυναίκα να τραυματιστεί όταν ποδοπατήθηκε από έντρομο πλήθος.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία σημειώνει πως θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις μόλις έχει όλες τις λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Στο σημείο έχει σπεύσει και ένοπλο τμήμα της βρετανικής αστυνομίας το οποίο ερευνά τον σταθμό ενώ την ευρύτερη περιοχή εποπτεύει από αέρος και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή