“Έφυγε” απρόσμενα σε ηλικία 52 ετών ο Στέλιος Σκλαβενίτης, τo ιατρικό ανακοινωθέν

Print Friendly, PDF & Email

Έφυγε απρόσμενα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής (01/04) ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος Στέλιος προσβλήθηκε από γρίπη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε θάλαμο εντατικής θεραπείας. Ωστόσο σήμερα το πρωί λόγω επιπλοκής εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του. Να σημειωθεί ότι ο αποθανών δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ενώ ασχολείτο ιδιαίτερα με τον αθλητισμό.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη Σκλαβενίτη, Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο, αρχικά ως Χονδρέμπορος. Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά της «Μαρινόπουλος», αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με τους περισσότερους εργαζόμενους.

Tο ιατρικό ανακοινωθέν του θεραπευτηρίου Υγεία:

«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

ΠΗΓΗ: documentonews

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή