ΑΕΚ: «Εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι»

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΑΕΚ δεν άφησαν ασχολίαστη την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών από την Ένωση για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως παρότι έχουν έννομο συμφέρον δεν θα περάσουν στην αντεπίθεση ζητώντας από την UEFA την αποβολή του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Αναλυτικά όσα σχολίασαν στην ΑΕΚ:

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους.

Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες! Εχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες.

Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή