Ακυρώθηκε η πτήση τους και τους έστειλαν να μείνουν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Print Friendly, PDF & Email

Αναπάντεχα «πικάντικες» έγιναν οι διακοπές μιας ομάδας Σκωτσέζων τουριστών, όταν η πτήση τους με προορισμό τη Γλασκώβη ματαιώθηκε κι αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Νάπολης.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Scottish Sun», οι τουρίστες ανακάλυψαν στο ξενοδοχείο βρόμικα στρώματα και δωμάτιο με κάμερα και καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι, συμπεραίνοντας πως επρόκειτο για ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Οι τουρίστες είχαν περάσει μία εβδομάδα διακοπών στο Σορέντο και επέστεφαν στη Σκωτία.

«Το ξενοδοχείο ήταν τρομερό. Άλλοι βρήκαν βρόμικα στρώματα, ένα δωμάτιο είχε καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι κι ένα άλλο κάμερα. Άνδρες έφταναν και έμεναν στο ξενοδοχείο για περίπου μία ώρα» περιέγραψε μία γυναίκα από την ομάδα των τουριστών. «Έμοιαζε με οίκο ανοχής, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε πως μας πήγαν εκεί».

Αναζητώντας τις online αξιολογήσεις για το ξενοδοχείο, η γυναίκα βρήκε πως και άλλοι είχαν κάνει παρόμοιες παρατηρήσεις. «Το χειρότερο είναι πως γινόταν κάποιου είδους γύρισμα αισθησιακών ταινιών, ακούγαμε ανθρώπους να βογκούν για τρεις ώρες, μέσα στη νύχτα» είχε γράψει ένας άλλος ταξιδιώτης.

Όλα άρχισαν την περασμένη Παρασκευή, όταν το γκρουπ των τουριστών ενημερώθηκε πως η πτήση επιστροφής στη Σκωτία είχε ματαιωθεί λόγω τεχνικού προβλήματος. Έτσι η ταξιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει το ταξίδι ανέλαβε τη σίτιση και τη διαμονή τους- με τα γνωστά αποτελέσματα.

«Περάσαμε τέσσερις ώρες στο ξενοδοχείο, αρνηθήκαμε να κάνουμε τσεκ ιν» σχολίασε ένας άλλος από τους τουρίστες.

Εντέλει το γκρουπ των τουριστών μεταφέρθηκε σε άλλο, καλύτερο ξενοδοχείο και την επόμενη ημέρα στο αεροδρόμιο της Νάπολης, από όπου τελικά έφυγαν για τη Σκοτία.

Η εταιρεία απολογήθηκε στους πελάτες της και τους ενημέρωσε πως δικαιούνται αποζημίωση ύψους 400 λιρών- περίπου 450 ευρώ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή