Αλαφούζος: «Αποδέχομαι χωρίς περιστροφές την πρόταση της Pan Asia»

Print Friendly, PDF & Email

Νέα τοποθέτηση για τις διαπραγματεύσεις με την Pan Asia Investments για τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας ότι αποδέχεται χωρίς περιστροφές την πρόταση που του έχει γίνει και αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που του αναλογούν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Αλαφούζου:

«Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

Ετσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Τύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Ετσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

  1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.
  2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.
  3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments-και το δηλώνει σήμερα δημοσίως-ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.
  4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή