“Αν συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους”

Print Friendly, PDF & Email

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθουν “σφυρίχτρες” από το εξωτερικό, σε περίπτωση που οι Ελληνες διαιτητές συνεχίσουν την αποχή λόγω της μαφιόζικης επίθεσης στον Θανάση Τζήλο, άφησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το ΔΣ της Super League, στο οποίο αποφασίστηκε η μετακύλιση του προγράμματος του δευτέρου γύρου, προκειμένου να διεξαχθεί η 15η αγωνιστική στις 12/01.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, το ήθελαν όλες οι ομάδες εκτός από ελάχιστες. Στην ψηφοφορία ήταν 13-3 οι ψήφοι, με μόνο τρεις ομάδες που ήθελαν εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. Σωστή η απόφαση. Πρέπει να σταματήσουν τέτοια έκτροπα, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι, είναι αθλητισμός και πρέπει να ενώνει, όχι να διχάζει”.

Για το πρόγραμα της Super League: «Θα υπήρχε πρόβλημα αν ξεκινούσε ο β’ γύρος και υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική για τη συνέχεια. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Άλλες ομάδες καίγονται για βαθμούς, άλλες όχι, δεν θα ήταν φυσιολογικό να μείνει εκκρεμότητα».

Για την αποχή των διαιτητών: «Καταλαβαίνουμε τους διαιτητές και την απόφασή τους για αποχή. Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί. Πιστεύω πως θα δείξουν κατανόηση και δεν θα συνεχίσουν να απέχουν. Αν το κάνουν ωστόσο, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους. Θα περιμένουμε ως τις 4 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινώσουν τη συνέχεια της δράσης τους και αναλόγως θα κινηθούμε κι εμεις σαν ομάδες και σαν συνεταιρισμός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή