Απειλητική επιστολή στον τέως πρόεδρο του ΣτΕ Νίκο Σακελλαρίου

Print Friendly, PDF & Email

Απειλητική επιστολή έλαβε ο τέως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου αμέσως μετά την παραίτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή, η οποία έφθασε στο σπίτι του κ. Σακελλαρίου, διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο». Μάλιστα, το περιεχόμενο της φέρεται να συνδέεται με την παραίτηση του ανώτατου δικαστικού λειτουργού.

Ο κ. Σακελλαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή την απειλητική επιστολή έχει στείλει έγγραφη αναφορά σε δύο αρμόδιους υπουργούς και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ζητώντας την αύξηση των μέτρων ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι ο κ. Σακελλαρίου είχε γίνει και πάλι αποδέκτης απειλητικής αποστολής.

Η παραίτηση

Λίγο πριν τη συνταξιοδότησή του, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Ν. Σακελλαρίου υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος τις πρόσφατες διαρροές σχετικά με τη απόφαση για το νέο ασφαλιστικό σύστημα, υπογραμμίζοντας πως επέφεραν καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία του θεσμού γεγονός που δεν του επιτρέπει να ασκεί τα καθήκοντα του.

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον θώκο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, ενώ άφησε αιχμές για υποχώρηση του Κράτους Δικαίου.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή