Αποκαλούν «παιδόφιλη» μητέρα, που θηλάζει τον 4χρονο γιό της (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Η 31 ετών Γιακαλί Ντι Ρόμα είναι μια μητέρα 2 παιδιών από την Ουαλία, η οποία έχει έναν λογαριασμό στα instagram με χιλιάδες ακολούθους. Η Γιακαλί φωτογραφίζεται συχνά, να θηλάζει τα παιδιά της αν και το ένα από αυτά έχει φτάσει στην ηλικία των 4 ετών. Οι φωτογραφίες της έχουν αρχίσει να ξεσηκώνουν αντιδράσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλέον την αποκαλούν παιδόφιλη.

Η ίδια απαντάει πως θηλάζει ακόμη το παιδί της αν και 4 ετών επειδή είναι αυτιστικό και ο θηλασμός και η επαφή με τη μητέρα του (δηλαδή εκείνην) το ηρεμεί αφάνταστα.

Η ίδια λέει μάλιστα ότι αυτό το διαδικτυακό μπούλινγκ που υφίσταται δεν πρόκειται να την πτοήσει και θα συνεχίσει να θηλάζει το παιδί της, αφού κάτι τέτοιο το κάνει να νιώθει καλά.

Στις φωτογραφίες της πρωταγωνιστεί η οικογένειά της, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, ενώ πολλές από αυτές έχουν ως θέμα τους τον θηλασμό: «Ο θηλασμός είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Έχει δημιουργήσει ανάμεσα σ’ εμένα και τα παιδιά μου έναν άρρηκτο δεσμό, κάτι που μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο», εξηγεί η 31χρονη.

Και όταν αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχεται λέει: «Με έχουν αποκαλέσει παιδόφιλη, μου έχουν πει ότι παράγω υλικό παιδικής πορνογραφίας και ότι αυτό που κάνω είναι σιχαμένο και ανώμαλο. Μερικοί το βρίσκουν παράξενο. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα μιλήσουν άσχημα, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και βλέπουν τον θηλασμό σαν αυτό που είναι, δηλαδή κάτι απόλυτα φυσικό».

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή