Αρνήθηκαν σε γκέι επιδόρπιο σε κοινό πιάτο-«Θα χαλούσε την ατμόσφαιρα»

Print Friendly, PDF & Email

Στην καταγγελία ενός γνωστού εστιατορίου της Ουάσιγκτον, του Prime Rib, προχώρησε ένα oμόφυλο ζευγάρι. Το Prime Rib, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Λευκό Οίκο, αυτοαποκαλείται ως ένα από τα «πιο ρομαντικά ρεστοράν των ΗΠΑ», αλλά οι δύο άνδρες που ήθελαν να δοκιμάσουν από κοινού ένα λαχταριστό επιδόρπιο έμειναν με την… όρεξη.

Κι όμως, όλα είχαν αρχίσει τόσο καλά για τον Ρον Κέιτζ 55 ετών, και το έτερο ήμισύ του Χένρι Μακίνον 58. Ο σερβιτόρος ήταν ιδιαίτερα φιλικός, και μάλιστα είχαν μια εγκάρδια συζήτηση, ωστόσο η κατάσταση… ξίνισε όταν παρήγγειλαν ένα γλυκό σε κοινό πιάτο, καθόσον ο σερβιτόρος επέμενε ότι το γλυκό θα ερχόταν, αλλά σε δύο πιάτα!

Όπως αναφέρει το ζευγάρι, ο σερβιτόρος τους είπε ότι «δεν θα φαινόταν σωστό δύο κύριοι να τρώνε το ίδιο γλυκό… Δεν ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του ρεστοράν».

Οι Κέιτζ και Μακίνον δήλωσαν ότι έμειναν άφωνοι και δεν αντέδρασαν, ωστόσο την επομένη έγραψαν μια αρνητική αξιολόγηση , ενώ έκαναν και μια δυσμενή ανάρτηση για την εμπειρία τους στο Facebook.

Ο διευθυντής του εστιατορίου Τζέιμς Μακλέοντ προσπάθησε να δικαιολογηθεί, δηλώνοντας στην εφημερίδα Washington Post ότι ο σερβιτόρος είναι Βουλγαρικής καταγωγής, και μπορεί να υπήρξε κάποια σύγχυση σε σχέση με όσα είπε.

Σημειώνεται ότι το εστιατόριο έχει τέσσερα στα πέντε αστέρια με βάση τα Google reviews, ωστόσο τα αστέρια έχουν αρχίσει σταδιακά να απομειώνονται, λόγω των εξαγριωμένων πολιτών που αξιολογούν το Prime Rib με ένα αστέρι με αφορμή το τι φαίνεται ότι συνέβη στο ζευγάρι των ομοφυλόφιλων.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή