Βέροια: “Ελπίζουμε οι ορισμοί της 12ης αγωνιστικής ότι θα γίνουν χωρίς νυστέρια”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Βέροια με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη φιλοξενία στη Ρόδο στον αγώνα με τον Ιαλυσό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

H Βέροια καταγγέλλει ότι ακούστηκαν εις βάρος της αντεθνικά συνθήματα, ενώ εκφράζει παράπονα και για τη διαιτησία του Μπακογιάννη (ΕΠΣ Αθηνών), αναφέροντας πως ελπίζει ότι στους ορισμούς της 12ης αγωνιστικής δεν θα χρησιμοποιηθούν “νυστέρια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας αναφέρει:

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την φιλοξενία του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ στην Ρόδο, στο παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης προστατεύτηκαν από την αστυνομία μόνο κατόπιν δικού τους αιτήματος καθώς οι συμπεριφορές των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας ήταν άκρως επιθετικές και υβριστικές.

Είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο να ακούγονται αντεθνικά συνθήματα από τους φιλάθλους της Ρόδου όπως Σκοπιανοί και Βούλγαροι εις βάρος της Βεροιώτικης ομάδας, ειδικά στις μέρες μας.

Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έφυγαν χωρίς να κάνουν μπάνιο, ελλείψει ζεστού νερού.

ΥΓ.1 Πρωτοφανής ήταν η ακύρωση του τέρματος της ομάδας μας. Ενώ αρχικά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα ξαφνικά μετά από 4 λεπτά και αφού “έπεσαν πάνω τους” και οι 11 ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού αποφάσισαν ότι η φάση είναι offside. ΝΤΡΟΠΗ!!

ΥΓ.2 Σήμερα ορίζονται οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά οι επιλογές θα γίνουν χωρίς την βοήθεια “νυστεριών”».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή