Βίντεο δείχνει τη μητροκτόνο στο Γουδί να σέρνει το πτώμα της μητέρας της

Print Friendly, PDF & Email

Ενα συγκλονιστικό βίντεο- ντοκουμέντο στο οποίο εμφανίζεται η μητροκτόνος στο Γουδί να σέρνει τη σορό της μητέρας της, την οποία είχε τυλίξει σε μία κουβέρτα αποκάλυψε το Open.

Η 68χρονη σκότωσε τη μητέρα της το πρωί του Σαββάτου την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την παράτησε στο πεζοδρόμιο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στο Γουδί.

Σύμφωνα με το βίντεο που αποκάλυψε το Open- η 68χρονη εμφανίστηκε στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου στο Γουδί, να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα στην οποία ήταν τυλιγμένη η σορός της 92χρονης μητέρας της.

Δύο λεπτά αργότερα, η 68χρονη επέστρεψε και πλησίασε έναν άνδρα, ο οποίος την παρακολουθούσε. Εκτιμάται ότι τον γνώριζε και προσπάθησε να του αποσπάσει την προσοχή. Η 68χρονη παρέμεινε στο σημείο για περίπου 5 λεπτά, παρακολουθώντας τι συνέβαινε. Οταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της. Ομολόγησε τη δολοφονία, λέγοντας ότι σκότωσε τη μητέρα της κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή