Βασιλειάδης: «Σημείο παθογένειας η αντίδραση του πολιτικού κόσμου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αθλητική δικαιοσύνη, ενώ χαρακτήρισε ως μεγαλύτερο πρόβλημα την αντίδραση του πολιτικού κόσμου στις αποφάσεις της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλειάδης, τόνισε:

«Η στελέχωση των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ από τακτικούς δικαστές είναι κατάκτηση αυτής της κυβέρνησης. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές οι οποίοι εξασφαλίζουν την ευθυκρισία, την ισότητα και την ορθή επιβολή του νόμου.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη, σεβόμαστε τις αποφάσεις της ακόμη και αν μας δυσαρεστούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αποτελεί η αντίδραση του πολιτικού κόσμου, ακόμη και της δικής μου… οικογένειας. Αυτό είναι σημείο παθογένειας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από τους οπαδούς όταν το πολιτικό προσωπικό του τόπου σαν να μην έχει μάθει τίποτα από όλα όσα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να είμαστε 20 χρόνια πίσω, όπου είχαμε συνηθίσει να χαϊδεύουμε αυτιά.

Δείχνει να μην καταλαβαίνει τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και το πώς να αντιδράσει σε αυτές. Και αυτό είναι που με θλίβει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή