Βγήκε από το ψυχιατρείο και αποκεφάλισε το μωρό της ανιψιάς του!

Print Friendly, PDF & Email

Ένα απίστευτα βάρβαρο έγκλημα συγκλονίζει τη Ρωσία. Αποκεφάλισε μωρό 18 μηνών και μαχαίρωσε την ανιψιά του και μητέρα του μωρού.

Η φριχτή δολοφονία ενός βρέφους 18 μηνών σοκάρει. Ο 42χρονος Mikhail Elinsky αποκεφάλισε το 18 μηνών μωρό μετά την απελευθέρωσή του από το ψυχιατρείο.

Μαχαίρωσε και τη μητέρα του βρέφους και ανιψιά του, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στην κοιλιά. Μετά το άγριο έγκλημά του έτρεχε με το κεφάλι του μωρού στους δρόμους.

Στο βίντεο φαίνεται να απειλεί αστυνομικούς με μαχαίρι και να αρνείται να παραδοθεί. Δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Astrakhan, στη Ρωσία, όπου και πέθανε.

Η ανιψιά του Tatiana είχε παρακαλέσει τις αρχές να μην τον βγάλουν από το ψυχιατρείο. Φοβόταν ότι παρέμενε κίνδυνος μετά τη δολοφονία μιας γυναίκας πριν από 6 χρόνια.

Προσπάθησε απελπισμένα να σώσει την κορούλα της Natalia, αλλά τη μαχαίρωσε όταν πλησίασε στην κουζίνα όπου έσφαζε το βρέφος.

«Το μικρό κορίτσι ήταν ανιψιά του και η μητέρα του ικέτευε να μην τον βγάλουν από το ψυχιατρείο. Και κοιτάξτε πως κατέληξε. Έτρεχε στον δρόμο με το κομμένο κεφάλι του κοριτσιού» δήλωσε η μάρτυρας Anastasiya Miloserdova.

Η σοκαριστική μαρτυρία της μητέρας

«Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε και η κόρη μου καθόταν στο τρίκυκλό της. Την τράβηξε, την άρπαξε και πήγε στην κουζίνα. Έκλεισε την πόρτα και άρχισε να τη σφάζει.

Έτρεξα στην κουζίνα και προσπάθησα να τον σταματήσω αλλά με μαχαίρωσε στο στομάχι», δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα. Ο τραγικός πατέρας Igor δεν μπορούσε να μιλήσει μετά τη φριχτή δολοφονία της κόρης τους.

Η αστυνομία χρειάστηκε περίπου μισή ώρα μέχρι τελικά να καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση. Τον πυροβόλησαν 3 φορές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε.

Ήταν πριν από 6 χρόνια που είχε σκοτώσει μια πωλήτρια σε κατάστημα στην ίδια πόλη. Την μαχαίρωνε επανειλημμένα ενώ ήταν μεθυσμένος. Είχε διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο υψηλής ασφάλειας για θεραπεία.

Πρόσφατα αφέθηκε από το ψυχιατρείο ως υγιής.

Η μητέρα του δράστη Valentina Elinskaya δήλωσε πως ο γιος της είχε διαμαρτυρηθεί για τον θόρυβο που έκανε το κορίτσι και ο 4χρονος αδερφός της.

«Μαχαίρωσε το κορίτσι. Η μητέρα της είναι ανιψιά του. Η διάθεσή του άλλαξε πριν από δύο μέρες».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή