Βρετανίδες κινδυνεύουν με τριετή φυλάκιση για ένα μεθύσι στο Ντουμπάι!

Print Friendly, PDF & Email

Δύο βρετανίδες δίδυμες αδερφές που εργάζονται ως δικηγόροι στο Ντουμπάι κινδυνεύουν με φυλάκιση τριών ετών για απρεπή συμπεριφορά.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για απρεπή συμπεριφορά υπό την επήρεια αλκοόλ, αντίσταση κατά της αρχής και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο συνέβη τον περασμένο Αύγουστο όμως χθες ξεκίνησε η δίκη τους στο Ντουμπάι, με τις αδερφές να προκαλούν φασαρία στη συνοικία Αλ Μπάρσα.

Ανάρμοστος τρόπος και απροθυμία συνεργασίας

Η αναφορά της αστυνομίας κάνει λόγο για μεθυσμένες που συμπεριφέρονταν με ανάρμοστο τρόπο και ήταν απρόθυμες να συνεργαστούν με τις Αρχές.

Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς έφυγε για λίγο για να φέρει τις χειροπέδες, οι δύο αδερφές επιτέθηκαν στην συνάδελφό του που είχε μείνει να τις φρουρεί. «Μου επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, και με έριξαν στο έδαφος.

Οι δύο αδερφές που παρουσιάστηκαν εχθές στο δικαστήριο δήλωσαν αθώες ως προς τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Αν όμως βρεθούν ένοχες αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης έως και τριών ετών, αφού στο πλούσιο εμιράτο η κατανάλωση αλκοόλ και η προσβολή δημόσιας αιδούς θεωρούνται αρκετά σοβαρά αδικήματα.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή