Γραμμένος: «Πρέπει να γίνει νομοθετική ρύθμιση για να πάμε σε εκλογές στην ΕΠΟ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος μετά τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία της FIFA προχώρησε σε δήλωση στον Τάσο Αντωνίνη της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με την οποία αποκάλυψε πως για να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, πρέπει πρώτα να γίνει νομοθετική ρύθμιση.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Εχουμε συγκλήσεις με τη FIFA στα περισσότερα θέματα. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διοίκησης από την πλευρά μας. Πρέπει να γίνει νομοθετική ρύθμιση ώστε να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ. Κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα. Δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου για τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, που είναι πρόεδροι Ενώσεων. Το θέμα αυτό θα ξεπεραστεί».

Η δήλωση έγινε μετά το τέλος της συνάντησης της αντιπροσωπείας των Ενώσεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γραμμένου για τις εκλογές της ΕΠΟ με την τετραμελή αντιπροσωπεία της UEFA και της FIFA.

Στη συνάντηση εκτός από τον Γραμμένο παρόντες ήταν και οι Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Βακάλης (ΕΠΣ Σάμου), Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Βρακάς (ΕΠΣ Ηπείρου), Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας) και Λασκαράκης (ΕΠΟ Θεσσαλίας).

Είχαν προηγηθεί  διαδοχικές συναντήσεις της αντιπροσωπείας FIFΑ/UEFA με εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή