Δήλωσαν κώλυμα όλοι οι διαιτητές του ΣΔΠ Κορίνθου, αναβάλλονται τα πρωταθλήματα στον Νομό

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμηρή ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας μετά την επίθεση που δέχθηκε διαιτητής και βοηθός από ποδοσφαιριστές του σωματείου Σοφικό ’05 σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Σύνδεσμος ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω σωματείου από την ΕΠΣ Κορινθίας και γνωστοποιεί ότι οι διαιτητές της δύναμής του δήλωσαν άπαντες κώλυμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους δύο διαιτητές που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης όλα τα πρωταθλήματα του Νομού αναβάλλονται για αυτό το Σαββατοκύριακο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΠ Κορίνθου:

«Συγχαρητήρια!!!

O Σ.Δ.Π Κορινθίας συγχαίρει το σωματείο Σοφικό ’05 για την ηρωική και σκληρή επίθεση κατά των διαιτητών του Συνδέσμου μας.

Όλες οι πηγές αναφέρουν πως ο διαιτητής έκανε σωστά την δουλειά του εφαρμόζοντας δίκαια τον κανονισμό (ειδικά τον πειθαρχικό έλεγχο) και για τις δύο ομάδες, κάτι όμως που δεν άρεσε στους φιλοξενούμενους!!!

ΚΡΙΜΑ!!! που δεν οπλοφορούσαν για να θρηνήσουμε και θύματα.

Συγχαρητήρια!!!
στους ποδοσφαιριστές που, σαν γνήσιοι άνδρες χτύπησαν τους συναδέλφους μας εκμεταλλευόμενοι την δημοκρατία του όχλου,

Συγχαρητήρια!!!
στους άνδρες ποδοσφαιριστές που, μέχρι σήμερα δεν έχουν ενδιαφερθεί για την υγεία και την ψυχολογική κατάσταση των διαιτητών (πέρασε το αυτόφωρο, δεν χρειάζεται να κρύβονται πλέον).

Συγχαρητήρια!!!
και στην υπόλοιπη ομάδα του Σοφικού ’05 για το ενδιαφέρον της μέχρι σήμερα προς τους διαιτητές του αγώνα αλλά και για την σκληρή ανακοίνωση που έβγαλε εναντίον των ποδοσφαιριστών της.

Τέλος Συγχαρητήρια!!!
στην πλειονότητα των σωματείων του νομού μας για την συμπαράστασή τους στην Κορινθιακή Διαιτησία, ελπίζοντας για άλλη μια φορά ότι αυτή θα φανεί αληθινή εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

ΚΡΙΜΑ!!! ΚΡΙΜΑ!!! ΚΡΙΜΑ!!!

Όλοι οι Κορίνθιοι διαιτητές αντέδρασαν αμέσως από την πρώτη στιγμή, κάνοντας κωλύματα, προκειμένου να στηρίξουν πρώτα τον συνάδελφό τους και στη συνέχεια τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Σε επικοινωνία με το Δ.Σ του Συνδέσμου εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και την αντίδραση τους στο να συμμετέχουν το τρέχον σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα του νομού.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΣ Κορινθίας, θα τιμωρήσει παραδειγματικά το σωματείο προκειμένου να μην έχουμε παρόμοια κρούσματα στο νομό, αλλά και να δείξει ότι προστατεύει το ποδόσφαιρο από αλήτικες συμπεριφορές, αλλάζοντας την ψυχολογία των διαιτητών μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας για την αναβολή των πρωταθλημάτων:

«Σας γνωρίζομε ότι οι αγώνες Πρωταθλήματος Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας και πρωταθλημάτων Κ 14 και Κ16 που είχαν ορισθεί για 19-20/1/19 αναβάλλονται λόγω κωλύματος όλων των διαιτητών του Συνδέσμου Διαιτητών του Νομού μας.

Η Αγωνιστική ημέρα που αναβάλλεται θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27/1/19».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή