Δήμαρχος Ξάνθης: “Γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσελέπης, φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89,4 και μίλησε για το τι επικρατεί στην θρακική πόλη μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για αποκλεισμό της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόφαση της ΕΕΑ και για τους σκοπούς της: ”Εγώ δεν θα μπω σε ονόματα. Όσοι πιστεύουν ότι την Ελλάδα μπορούν να την χωρίσουνε σε δυο μέρη, είναι γελασμένοι. Μην παίζουν με εμάς τους Θρακιώτες. Είμαστε ενωμένοι και δυνατοί και θα εκπλαγούν. Θα φτάσουνε έξω από την Βουλή. Πρέπει να ντρέπονται, αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις.

Προφανώς είναι όλοι φορτισμένοι. Όλη η Θράκη είναι ενωμένη. Ζητάμε το δίκιο μας με την φωνή μας. Επενδύουμε σε αυτό το χώρο χρόνια, η ομάδα μας είναι όνειρο που πρέπει να το διατηρήσουμε. Η Ξάνθη μάλλον δεν τους βολεύει. Ας είναι προσεκτικοί αυτοί που τα βάζουν με τις ομάδες μας.”

Για τις επόμενες κινήσεις από τον χώρο της Ξάνθης:
”Ότι μας πει η διοίκηση της Ξάνθης, θα το κάνουμε. Αν όμως πάνε τα πράγματα με την μεθόδευση που πάνε τώρα θα βρούνε…τοίχο από εδώ. Δεν θέλουμε χαρές, είμαστε περήφανοι εδώ στην Bόρεια Ελλάδα. Δεν θέλουμε αδικία και ανομία. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να χαλάει τα όνειρα των παιδιών της Θράκης. Ποιοι είναι αυτοί; Για αυτό είμαστε όλοι θυμωμένοι.

Δεν τους βολεύει να σηκώνουμε κεφάλι αλλά κάνουν λάθος. Αν θέλουνε να γίνουμε Ουγκάντα δεν θα τους περάσει. Πέρασαν αυτά τα χρόνια. Θα είμαι εγώ παντού, όπου χρειαστεί.”

Πηγή: arenafm.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή