«Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που θέλουν πρωτάθλημα Κολομβίας»

Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλείαδης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 λίγο πριν την αναχώρησή του για το Βελιγράδι για την τετραμερή Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας.

Ο Βασιλειάδης αναφέρθηκε ασφαλώς στη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλος, τονίζοντας την πρόθεσή του να έρθουν όλα στο φως.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν θα πρέπει να κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που θέλουν πρωτάθλημα Κολομβίας, αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν αυτούς τους όρους, αυτούς που αντιδρούν σε οποιαδήποτε αλλαγή και πρόοδο προσπαθούμε να φέρουμε, με τις όποιες δυσκολίες και προβλήματα.

Έχω ζητήσει από τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν, με δεδομένο ότι υπάρχει υλικό από κάμερα για την επίθεση. Θα πρέπει τώρα να αποδείξουμε, ότι μπορούμε να αντιδράσουμε σε αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν τους όρους της μαφίας.

Πολλές φορές γίνονται πράγματα, που κανείς δεν μαθαίνει. Και τα τελευταία χρόνια, με τις δικαστικές διενέξεις και τις παρεμβάσεις της Δικαιοσύνης, βλέπουμε ότι περιπτώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας και καταθέσεις να αλλάζουν στην πορεία και στο τέλος της ημέρας να υπάρχει δυσκολία στην επιβολή των ποινών. Δεν πρέπει να κάνει κανείς πίσω, πρέπει να δώσουμε μία μεγάλη μάχη, για να έρθουν όλα στο φως. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία τρία χρόνια, δεν μπορούμε να ανεχτούμε πισωγυρίσματα».

Για τον θόρυβο που προκαλεί η διαιτησία: «Οι συνθήκες πάνω στις οποίες κάποιοι κάνουν υπερβολικό θόρυβο και για λόγους που δεν αφορούν το ίδιο το ποδόσφαιρο ή την απόδοση των διαιτητών, δεν βοηθάνε στο να υπάρξει ηρεμία. Και κάνουμε πρωταγωνιστές τους διαιτητές, που κάνουν λάθη, όπως βέβαια συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Γίνεται ό, τι μπορεί για να αλλάξει η εικόνα. Και ο κόσμος το αποδέχεται και καταλαβαίνει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Με την πολλή φασαρία οπλίζεις τα χέρια ανεγκέφαλων. Με αυτά που έχει ζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να αποκλείσεις την ύπαρξη οργανωμένων κέντρων».

Ως προς την αναβολή του πρωταθλήματος: «Η όλη συμπεριφορά κάποιων προσπαθεί να απαξιώσει το προϊόν που είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθούν να δημιουργήσουν σκιές, για να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα και άλλες καταστάσεις που ο κόσμος ξέρει και δεν τις αποδέχεται».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή