Διαμαρτυρία Μελισσανίδη στο ημίχρονο – Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Print Friendly, PDF & Email

Εκνευρισμός επικρατούσε στην ΑΕΚ, που αποτυπώθηκε και από την διαμαρτυρία που εξέφρασαν στην περιγραφή του αγώνα από την επίσημη σελίδα της ομάδας, για την διαιτησία του Ελβετού διαιτητή στο ημίχρονο του αγώνα  ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Εκτός από τις έντονες διαμαρτυρίες του Βασίλη Δημητριάδη, για τις οποίες τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ο Ελβετός διαιτητής δέχτηκε και τις διαμαρτυρίες του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και σε έντονο ύφος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τον τρόπο που έπαιζε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.  “Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε εμάς κανένα φαουλ” ειπώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Μελισσανίδη.

Ο διαιτητής, γράφει στο φύλλο αγώνα, που έφερε στη δημοσιότητα το SDNA ότι οι διαμαρτυρίες κράτησαν πάνω από ένα λεπτό στο χώρο των αποδητυρίων των διαιτητών και ότι μεταξύ του διαιτητή και των προαναφερόμενων ανθρώπν της ΑΕΚ, μπήκε ο τέταρτος διαιτητής Μανούχος, προκειμένου να τον προστατέψει.

Στο τέλος του αγώνα δεν υπήρξε συνέχεια και όλα κύλησαν ήρεμα.

Ο διαιτητής έχει γράψει την φράση που του είπε ο Μελισσανίδης και στο φύλλο αγώνος. Μάλιστα αναφέρει στο τέλος ότι οι κύριοι Δημητριάδης και Παπαδόπουλος ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά τους.

To φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής:

“Με τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια της διαιτητικής ομάδας μου έδειξα κίτρινη κάρτα στο δηλωθέντα στο φύλλο αγώνα εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Δημητριάδη Βασίλειο διότι διαμαρτυρόμενος μου φώναζε «Δώσε και σε μας κανένα φάουλ, τι είναι αυτά που κάνεις;». Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας. Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκησε παραπάνω από 1 λεπτό. Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει. Στο 52’ λεπτό του παιχνιδιού ο 4ος διαιτητής είπε στον εκπρόσωπο ασφαλείας της ΑΕΚ να γίνει, όπως και έγινε, ανακοίνωση από τα μεγάφωνα για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ΑΕΚ στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Δημητριάδης Βασίλειος και Παπαδόπουλος Ιωάννης ζητώντας μας πολύ ευγενικά συγγνώμη και δείχνοντας μεταμέλεια.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή