Δώρο Ζωής από τον ΟΠΑΠ – Εργαζόμενοι και πράκτορες πρόσφεραν αίμα για παιδιατρικά νοσοκομεία

Print Friendly, PDF & Email

Σε μια πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά προχώρησε ο ΟΠΑΠ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το
κοινωνικό του πρόσωπο.

Η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση σε μονάδες αίματος που υπάρχει στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»,
εφέτος το καλοκαίρι, πραγματοποίησε στα γραφεία της εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι και
πράκτορες του ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο από την εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του ΟΠΑΠ:

Ο ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ

Ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Παίδων, ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ ΠΑΠΑΣΆΒΒΑΣ, αναγνώρισε τη σημαντική υποστήριξη του ΟΠΑΠ στα παιδιά με πολύπλευρες δράσεις: «Σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για την προσφορά αίματος, όπως είναι οι καλοκαιρινοί μήνες, ο ΟΠΑΠ ανέλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για την πολύπλευρη όσο και σταθερή υποστήριξη και αρωγή του στις ανάγκες των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων».

Από την πλευρά της, η Επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, ΓΕΩΡΓΊΑ ΛΑΣΑΝΙΆΝΟΥ, επισήμανε ότι τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας και σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ έχει ενεργοποιήσει όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας καθώς και το δίκτυο πρακτορείων του με στόχο να προσφέρει αίμα για τα παιδιατρικά νοσοκομεία και να καλύψει την αυξημένη ζήτηση».

Ο ΟΠΑΠ έχει ενημερώσει όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες του πανελλαδικά ότι μπορούν να δώσουν αίμα, σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, αναφέροντας ότι προσφέρουν εκ μέρους του ΟΠΑΠ, για την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή