Εδεσαν παιδόφιλους σε παγκάκι και τους έλουσαν με χρώμα

Print Friendly, PDF & Email

Δυο καταδικασμένοι παιδόφιλοι που ήταν εδώ και καιρό φυγάδες έπεσαν στα χέρια των κατοίκων βορειοϊρλανδικής κομητείας.

Στο σύντομο βιντεάκι μετά το τέλος του παθήματός τους, όταν τους έχει βρει πια η αστυνομία, ο 48χρονος James White και ο 26χρονος Jason Lydiard είναι καλυμμένοι με μπλε μπογιά και με τα χέρια δεμένα στην κομητεία Armagh της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η αστυνομία δήλωσε πως έφεραν και τραύματα, γι’ αυτό και τους πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Πριν σημειώσει με νόημα πως δεν υπάρχει ποτέ καλή δικαιολογία για να «πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους».

Ο τοπικός διοικητής Jill Duffie είπε συγκεκριμένα: «Καταλαβαίνω πως τα αίματα στην περιοχή έχουν ανάψει από το κυνήγι αυτών των αντρών, δεν μπορεί ωστόσο να υπάρξει ποτέ δικαιολογία για βία ή για ανθρώπους που παίρνουν τον νόμο στα δικά τους χέρια. Ερευνούμε ήδη την επίθεση και εργαζόμαστε για την ταυτοποίηση όσων έχουν εμπλακεί».

Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική ιστοσελίδα Armagh I, το μπλε Peugeot 206 που οδηγούσαν βρέθηκε παρκαρισμένο έξω από εκκλησία με όλα τα λάστιχα σκασμένα. Αμφότεροι οι άντρες καταζητούνταν για παραβίαση των όρων της αναστολής τους και η αστυνομία είχε ζητήσει μάλιστα τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό τους. Όχι όμως και για την τιμωρία τους…

Ο White είχε φυλακιστεί το 1998 για βιασμό ενός 14χρονου αγοριού, ενώ ο Lydiard μετρά 9 καταδίκες για σεξουαλικές επιθέσεις. Ο τοπικός εκπρόσωπος του κόμματος Σιν Φέιν, Mickey Larkin, χαρακτήρισε το περιστατικό αυτοδικίας «ατυχές»…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή