Ελέφαντας βλέπει τον φροντιστή να «κινδυνεύει» και σπεύδει να τον σώσει

Print Friendly, PDF & Email

Το δέσιμο που αποκτούν τα ζώα με τους ιδιοκτήτες τους ή τους εκπαιδευτές τους πολλές φορές είναι μοναδικό. Ειδικά όταν κινδυνεύει ο ανθρώπινος φίλος τους μπορεί να κάνουν τα πάντα.

Όπως αυτός ο ελέφαντας στην Ταϊλάνδη, ο οποίος σε ένα ξεχωριστό βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο άνθρωπος που φροντίζει την Τόνσγκρι εδώ και 17 χρόνια «έστησε» έναν καυγά μπροστά της για να αποδείξει την αγάπη του ζώου προς εκείνον.

Έτσι λοιπόν ξαφνικά ένας δεύτερος άνδρας έκανε πώς τον χτύπησε και τον άφησε στο έδαφος. Αμέσως η ελεφαντίνα έτρεξε σε βοήθεια του εκπαιδευτή της που είχε «χτυπήσει» ενώ τον «φροντίζει» μέχρι να σηκωθεί στα πόδια του. Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς ο χρόνος που τραβήχτηκε το εν λόγω βίντεο.

Οι ελέφαντες μπορεί να επιδείξουν συμπεριφορές παρόμοιες με τους ανθρώπους όσον αφορά την αλληλεπίδρασή τους μαζί μας ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Μπορεί δηλαδή να είναι εξωστρεφείς ή εσωστρεφείς, ευγενικοί ή επιθετικοί, ενώ έρευνα έδειξε ότι κάθε ζώο έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή