Επαιξε ΣΚΡΑΤΣ τα Θεοφάνεια και κέρδισε 15.000 ευρώ για 24 μήνες!

Print Friendly, PDF & Email

Τυχερός επί 24 αποδείχθηκε παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ που κέρδισε το μέγιστο έπαθλο των 360.000 ευρώ στο παιχνίδι «24 Μήνες Τύχη». Ο μεγάλος νικητής από την Αττική «σκράτσαρε» και κέρδισε 15.000 ευρώ το μήνα για 24 μήνες, με ένα δελτίο αξίας 5 ευρώ.

Τα πιο… φωτεινά Θεοφάνεια

Ο τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ επισκέφθηκε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ ανήμερα των Θεοφανείων, για να παίξει ένα δελτίο Τζόκερ, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε εβδομάδα. Μαζί του ήταν και η γυναίκα του, η οποία, κάθε φορά που τυχαίνει να τον συνοδεύει στο πρακτορείο, παίζει ΣΚΡΑΤΣ.  Τηρώντας τη συνήθη διαδικασία, αγόρασαν ένα ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο κέρδισε 10 ευρώ. Με τα κέρδη αποφάσισαν να πάρουν δύο δελτία του παιχνιδιού «24 Μήνες Τύχη» και να τα ξύσουν αργότερα στο σπίτι, όπου και διαπίστωσαν ότι κέρδισαν 360.000 ευρώ.

Η τύχη και οι ενδιαφέρουσες συμπτώσεις

Ηταν μόλις πριν από δύο μήνες, όταν ο τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ, εισέπραξε μια «προκαταβολή» 2.500 ευρώ ενόψει του μεγάλου επάθλου που επρόκειτο να κερδίσει τα Θεοφάνεια. Ο νικητής έπιασε στο Τζόκερ 4+1, με τα νούμερα που του είχε υποδείξει ο πατέρας του για να παίξει ΛΟΤΤΟ. Εκείνος σκέφτηκε να καταθέσει και ένα δελτίο Τζόκερ με τους ίδιους αριθμούς και, όπως αποδείχθηκε, η τύχη ήταν με το μέρος του.

Λίγες ώρες πριν ανακαλύψει την επιτυχία του στο ΣΚΡΑΤΣ, η οικογένεια συζητούσε για το πώς πρέπει κανείς να διαχειρίζεται μεγάλα κέρδη από τυχερά παιγνίδια. Το ίδιο απόγευμα κλήθηκε να κάνει τη θεωρία πράξη!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή