“Επρεπε ήδη ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να είχε ασκήσει δίωξη στον ΟΣΦΠ λόγω ρατσισμού”

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος καταδίκασε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Ιβάν Σαββίδη μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά Σαββίδη: «Δεν υπάρχει λογική ερμηνεία. Είναι περίεργο και απεχθές όλο αυτό. Είναι ρατσιστική η τοποθέτηση αυτή και έπρεπε ήδη ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη λόγω ρατσισμού».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο υφυπουργός αθλητισμού έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Είναι λίγος. Όχι για το θέμα της ΕΕΑ, αλλά για το υπουργείο. Δεν το έχει. Ας πάει σπίτι του και ας βάλει ο Μητσοτάκης άλλον. Έχει πρόβλημα, κρύβεται. Τον απαξιώνουν οι μεγαλοπαράγοντες. Πρέπει να τον αλλάξει ο Μητσοτάκης μήπως και βρούμε κάποια λύση».

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Πρέπει να σταματήσουν τις δηλώσεις οι τέσσερις μεγαλοπαράγοντες. Οι δηλώσεις τους πυροδοτούν το κλίμα. Οι τέσσερις ομάδες υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια, η Ελλάδα αιώνες. Δεν μπορεί κανείς επειδή είναι πρόεδρος μιας μεγάλης ομάδας, να μιλάει απαξιωτικά για τις άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή