ΕΠΣ Καβάλας: Ηλεκτρονικά μαθήματα διαιτησίας για υποψήφιους νέους διαιτητές

Print Friendly, PDF & Email

Όπως συμβαίνει στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, όπου λόγω του κορωνοϊού γίνονται μαθήματα εξ’ αποστάσεως με τη χρήση της τεχνολογίας, έτσι και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε την έναρξη ηλεκτρονικών μαθημάτων διαιτησίας.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας σκέφτηκε τρόπους για να κάνει το  σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» πιο ενδιαφέρον. Και μετά από πολύ σκέψη, καταλήξαμε! Τι ενώνει όλους τους συντελεστές του ποδοσφαίρου, φιλάθλους, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές πέρα από την αγάπη για το Ποδόσφαιρο;  Οι Κανόνες του Ποδοσφαίρου.  Έτσι όλοι μαζί θα μελετήσουμε. Μην τρομάζετε, δεν θα βάζουμε τεστ, ούτε θα μοιράζουμε άριστα και μπράβο, ούτε και μηδενικά.

Μελέτη των  Κανόνων Αγώνων Ποδοσφαίρου 2019-2020 ή -Αγγλιστί- Law of the Game 2019-2020. Ο τρόπος; Απλός και Ευχάριστος. Με έγγραφα PDF και Video μέσα από το επίσημο κανάλι της ΕΠΣ Καβάλας στο YouTube.

Όχι τα εβδομαδιαία μαθήματα που διδάσκουμε και διδασκόμαστε στις Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις μας (ω, ναι υπάρχουν και αυτές στη ζωή των Διαιτητών), τα οποία είναι εξειδικευμένα (γιατί όχι, να αποτελέσει το επόμενο επίπεδο διδασκαλίας), αλλά την διδακτέα ύλη των Εισαγωγικών Σχολών Διαιτησίας που αποστέλλει η Ακαδημία Διαιτησίας της ΚΕΔ / ΕΠΟ. Είχαμε κάνει ήδη την πρώτη μας συνάντηση με τους μαθητές της Νέας μας Σχολής Διαιτησίας στην ΕΠΣ, αλλά όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο…κορονοϊός τα βλέπει και γελά.

Λάβετε, λοιπόν, θέσεις, δυναμώστε τον ήχο και πάμε μαζί να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τους κανόνες του Βασιλιά των σπορ. Οι συναντήσεις μας θα είναι συχνές, 17 είναι οι κανόνες, με την ευχή όλων μας να τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε το συντομότερο δυνατόν και με υπόσχεση από όλους εμάς πως όσα διδαχθούμε εδώ μέσα θα τα εφαρμόζουμε ακόμα καλύτερα στα γήπεδα. Τα ηλεκτρονικά μαθήματα θα βρίσκονται στην καρτέλα “ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ” – “ΕΓΓΡΑΦΑ”. Ήδη το πρώτο e-μάθημα είναι διαθέσιμο στην σχετική καρτέλα. Τα τηλέφωνά μας παραμένουν ανοικτά για οτιδήποτε χρειαστείτε.   Κρατείστε σημειώσεις και…εδώ είμαστε!

Είμαστε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, ο Βασίλης Κυριακούδης (Πρόεδρος), ο Γιώργος Μπέης (Αναπληρωτής Πρόεδρος & Υπεύθυνος Εκπαίδευσης) και ο Γιάννης Κούτλας (Μέλος), με τη βοήθεια και συμμετοχή του Αχιλλέα Τσακαλίδη (Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Γραμματειακής Υποστήριξης) και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή