Ερώτηση Βελόπουλου σε Αυγενάκη για το “εκρηκτικό κλίμα στο ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ την Πέμπτη 7/11 συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, κατέθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ερώτησή του υποστηρίζει ότι τις τελευταίες μέρες γίναμε θεατές μιας πρωτοφανούς ανταλλαγής πυρών μεταξύ των εκπροσώπων ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Επικαλούμενος μεταξύ άλλων τις δηλώσεις Καραπαπά και Μπέου αλλά και τον ξυλοδαρμό διαιτητών, όπως του κ. Τζήλου, μιλά για δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφήνει μάλιστα βαρύτατες αιχμές κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, κατηγορώντας τον για αφωνία.

«Επικρατεί εκκωφαντική σιωπή» σημειώνει ο κ. Βελόπουλος, η οποία -όπως λέει- δεν εξυπηρετεί την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

«Αντιθέτως, με αυτές τις καταστάσεις, και μέσω των προσωπικών διενέξεων, πυροδοτείται ένα εκρηκτικό κλίμα στο ποδόσφαιρο και σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί η νομιμότητα, που είναι και το ζητούμενο» όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ρωτώντας τον Λευτέρη Αυγενάκη τι θα κάνει για να εξασφαλίσει τη διαφάνεια στον χώρο του ποδοσφαίρου, την υγιή άμιλλα μεταξύ των ομάδων εντός και εκτός γηπέδων, αλλά και αν θα υπάρξει δικαστική συνδρομή, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Πηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή