Ζευγάρι δηλώνει φουλ ερωτευμένο αν και δεν έχει τρία χρόνια να κάνει έρωτα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Τζέικομπ και η Σάρλοτ είναι μαζί τέσσερα χρόνια και δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι. Το περίεργο στην περίπτωσή τους είναι πως η τελευταία φορά που συνευρέθηκαν ερωτικά ήταν προ τριετίας.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Δεν έχουμε κάνει σεξ τα τελευταία τρία χρόνια και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε», λέει χαρακτηριστικά στο BBC η Σάρλοτ η οποία δηλώνει ασεξουαλική όπερ σημαίνει πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το σεξουαλική δραστηριότητα. Ο Τζέικομπ παρότι δεν έχει θέμα με το σεξ, δεν δείχνει να επηρεάζεται από την απροθυμία της συντρόφου του.

«Έχω μια φανταστική σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά το σεξ δεν είναι πια κομμάτι της σχέσης μας. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δείξουμε την αγάπη μας», επισημαίνει.

Λένε πως η χημεία στον έρωτα αποτελεί το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση. Οι δυο 23χρονοι ωστόσο έρχονται να το καταρρίψουν αυτό.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε σεξ τους πρώτους έξι μήνες για να δούμε πως θα δουλέψει, αλλά κανείς μας δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένος», σημειώνει η Σάρλοτ για να προσθέσει: «Ο Τζέικομπ δεν θέλει να κάνει σεξ με κάποιον που δεν θέλει να κάνει σεξ. Είναι πραγματικά λυπηρό το πως ορισμένοι άνθρωποι βάζουν το σεξ πάνω από την ευτυχία».

Πρόσφατα οι ιστοσελίδες Mumsnet και Gransnet διενήργησαν έρευνα σχετικά με τις σχέσεις και το σεξ. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 Βρετανοί διαφόρων ηλικιών και τα ευρήματα προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως το 18% των νέων κάτω των 30 -σχεδόν ένας στους πέντε δηλαδή-, είχε λιγότερες από δέκα σεξουαλικές επαφές κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό δε είναι ότι το 29% των ερωτηθέντων που βρίσκεται σε σχέση δήλωσε πως κάνει ελάχιστα ή καθόλου σεξ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή